Infomedics B.V. huurt ca. 3.400 m2 kantoorruimte van Newday Offices

Infomedics B.V. huurt ca. 3.400 m2 kantoorruimte van Newday Offices

Newday Offices Almere wordt de plek van het nieuwe hoofdkantoor van Infomedics. Infomedics was op zoek naar extra kantoorruimte na de fusie met Famed in 2018. Infomedcis zal eind 2020 ruim 3.400 m2 kantoorruimte betrekken.

Newday Offices Almere is gelegen aan de P.J. Oudweg 41 in Almere, direct achter het NS Station Almere Centrum en tevens ook zeer goed per auto bereikbaar. Daarnaast ligt het kantoor op loopafstand van het Stadshart van Almere.

Met de komst van Infomedics is de locatie die Newday Offices in juni 2019 in Almere heeft geopend bijna volledig verhuurd. Newday Offices is een serviced office concept dat momenteel op 10 locaties in Nederland actief is. Het heeft ca. 45.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte in acht steden.

Infomedics is bij de aanhuur van haar nieuwe hoofdkantoor geadviseerd oor Spring Real Estate. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs heeft Newday Offices gedurende de gehele verhuurtransactie begeleid.  

Max Europe B.V. huurt de Antennestraat 45

Max Europe B.V. huurt de Antennestraat 45

Max Europe B.V. heeft het bedrijfspand gelegen aan de Antennestraat 45 gehuurd.

Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van ca. 1.985 m2, waarvan ca. 808 m2 bedrijfshal.

De verhuurtransactie werd geïnitieerd en begeleid door Zuiver Almere Vastgoed Advisuers namens de eigenaar.

Wise Building koopt de Luidsprekerstraat 2-24

Wise Building koopt de Luidsprekerstraat 2-24

Wise Buildings heeft het kantoorpand gelegen aan de Luidsprekerstraat 2-24 in Almere aangekocht van een particuliere belegger.

Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 5.023 m2 waarvan ca. 3.640 m2 is verhuurd. Het leegstaande gedeelte van het kantoor zal door Wise Buildings zelf in gebruik worden genomen.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleide de verkoper tijdens het gehele verkoopproces.

Summa Vastgoed verkoopt de Rondebeltweg 2

Summa Vastgoed verkoopt de Rondebeltweg 2

Summa Vastgoed heeft het bedrijfsgebouw aan de Rondebeltweg 2 in Almere verkocht aan Knipidee International BV, een mode- en stoffenspecialist met meer dan 7,5 miljoen meter aan stoffen op voorraad.

Het in 2002 opgeleverde complex omvat 15.495 m2 aan vloeroppervlakte en bestaat uit een modern distributiecentrum met een kantoorruimte, kantine en showroom. Het is gelegen op bedrijventerrein Sallandsekant. Summa Vastgoed is tijdens de verkooptransactie geadviseerd door Jones Lang LaSalle Amsterdam en Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Aqtis Medical B.V. huurt De Strubbenweg 17

Aqtis Medical B.V. huurt De Strubbenweg 17

Aqtis Medical huurt De Strubbenweg 17

Aqtis Medical heeft De Strubbenweg 17 in Almere gehuurd. De Stubbenweg 17 heeft een oppervlakte van ca. 1.085 m² kantoorruimte en ca. 1.230 m² bedrijfshal. De huurovereenkomst is aangegaan voor een preiode van 10 jaar. Aqtis Medical is onderdeel van Sinclair Pharma plc. Sinclair heeft een portfolio van gedifferentieerde, complementaire esthetische technologieën met een focus op collageenstimulatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen en is genoteerd aan de Londen Stock Exchange. Sinclair heeft ongeveer 180 werknemers, die rechtstreeks actief zijn in West-Europa, de VS, Zuid-Korea en Brazilië, en via distributeurs over de hele wereld.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs initieerde en begeleiden de transactie namens de eigenaar, Sligro Food Group.

MCFE verkoopt de Hefbrugweg 61-77

MCFE verkoopt de Hefbrugweg 61-77

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe B.V. heeft de Hefbrugweg 61-77 te Almere verkocht. 

De Hefbrugweg 61-77 is gelegen op industrieterrein De Vaart, direct aan het water. Het complex bestaat uit 5 gekoppelde gebouwen. De ideale ligging, direct aangesloten op de Buitenring, zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Het complex heeft een totale oppervlakte van ca. 35.007 m².

Nieuwe eigenaar zal het complex zelf in gebruik nemen.

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe B.V. is bij deze verkooptransactie geadviseerd door een collegiale samenwerking tussen Industrial Real Estate en Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Facilicom Bedrijfsdiensten huurt de Palmpolstraat 27 29 te Almere

Facilicom Bedrijfsdiensten huurt de Palmpolstraat 27 29 te Almere

Het bedrijfspand gelegen aan de Palmpolstraat 27-29 te Almere, heeft een oppervlakte van ca. 970 m² kantoor-/showroomruimte met ca. 350 m² bedrijfshal.

De verhuurtransactie werd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs geiïnitieerd en begeleidt namens de eigenaar van het gebouw.

Kantoorgebouw Triptygon verkocht

Kantoorgebouw Triptygon verkocht

Het kantoorgebouw Triptygon gelegen aan de Luidsprekerstraat 2-24 te Almere is verkocht aan een particuliere belegger. Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 5.023 m² en is gelegen op zichtlocatie van de Rijksweg A6.

Het kantoor is gedeeltelijk verhuurd.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs heeft de verkoper gedurende het gehele verkoopproces geadviseerd.

Monitorweg 1 verkocht

Monitorweg 1 verkocht

Hummingbird heeft het kantoorpand Tyro House verkocht aan CPH Pharma. Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 3.954 m²  en is gelegen aan de Monitorweg 1 in Almere.

 CPH Pharma heeft het kantoor verworven ten behoeve van haar eigen activeiten.

 Hummingbird werd gedurende het gehele verkooprpoces begeleid door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

M7 Real Estate verhuurt circa 3.300m aan de Hefbrugweg 6-6A in Almere aan Alfen

M7 Real Estate verhuurt circa 3.300m aan de Hefbrugweg 6-6A in Almere aan Alfen

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds M7 EREIP II Dutch Propco 1 B.V. circa 2.370m² bedrijfsruimte, circa 930 m² kantoorruimte en circa 10.000 m² buitenruimte verhuurd aan de Hefbrugweg 6-6A te Almere. 

Nieuwe huurder Alfen B.V., zal het gehele gebouw per 1 juli 2018 opgeleverd krijgen. Verhuurder zal voor haar rekening verschillende werkzaamheden in het gebouw gaan uitvoeren, waaronder het plaatsen van een koelsysteem en luchtbehandeling in de kantoorruimte en het plaatsen van nieuwe verlichting in de bedrijfsruimte.

Het Nederlandse Alfen opereert internationaal in het hart van de energietransitie, als specialist in energieoplossingen voor de toekomst. Met haar 80 jarige historie biedt Alfen een unieke combinatie van activiteiten. Alfen ontwerpt, ontwikkelt en bouwt slimme elektriciteitsnetwerken, energieopslagsystemen en oplaadsystemen voor elektrische auto's en brengt deze samen in geïntegreerde systemen om te voldoen aan de elektriciteitsvraagstukken van haar klanten.

Het gebouw werd in november 2015 in eigendom verworven met een huurovereenkomst met Luigong. Luigong heeft het gebouw per 1 november 2017 verlaten. Met deze transactie is het gebouw langjarig volledig verhuurd. 

M7 is bij deze verhuurtransactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

IMI Norgren huurt ca. 605 m kantoorruimte in Almere

IMI Norgren huurt ca. 605 m kantoorruimte in Almere

IMI Norgen heeft ca. 605 m² kantoorruimtegehuurd in het kantoorgebouw Omega Office gelegen aan de Versterkerstraat 6 in Almere. De huurovereenkomst is langjarig afgesloten.

IMI Norgren is marktleider op het gebied van pneumatische en Fluid Control technologieën. Overal waar precisie, snelheid en technische betrouwbaarheid noodzakelijk zijn, leverd Norgren uitzonderlijke oplossingen die de productiviteit en efficiëntie van de installaties van hun klanten verbeterd.

Norgren werd gedurende het gehel huisvestingsproces geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Liugong Machinery Europe B.V. huurt in kantoorgebouw WTC Almere.

Liugong Machinery Europe B.V. huurt in kantoorgebouw WTC Almere.

Liugong Machinery Europe heeft ten behoeve van haar Europese verkoopkantoor circa 240 m² kantoorruimte gehuurd op de 28ste verdieping van het kantoorgebouw WTC Almere.

Al meer dan 55 jaar is LiuGong Machinery Corporation toonaangevend in de Chinese bouwindustrie. Het bedrijf begon met de aankomst van 500 arbeiders in de provinciestad Liuzhou in 1958. Vandaag is LiuGong een wereldwijd succesverhaal met 15 productlijnen, 20 productiefaciliteiten, meer dan 8.000 werknemers, en meer dan 200 dealers in meer dan 100 landen.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleide Luigong Machinery Europe B.V. bij hun zoektocht naar het nieuwe hoofdkantoor en bracht de transactie tot stand.

Highbrook Investors verlengt huurovereenkomst met Roche in kantoorgebouw Mercurius Almere.

Highbrook Investors verlengt huurovereenkomst met Roche in kantoorgebouw Mercurius Almere.

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft overeenstemming bereikt met Roche Diagnostics Nederland en Roche Diabetes Care over de verlenging van de huurovereenkomst met zeven jaar in kantoorgebouw Mercurius in Almere. Roche huurt circa 4.000 m² kantoorruimte verspreid over vier verdiepingen. Mercurius ligt aan de Transistorstraat 41 in Almere. 

Mercurius is een modern en comfortabel kantoorgebouw op business park Gooise Poort in Almere. Het business park heeft een parkachtige uitstraling door de diverse waterpartijen en hagen. De bereikbaarheid van de locatie is optimaal door de ligging direct langs snelweg A6. 

HighBrook Investors kocht kantoorgebouw Mercurius in December 2016 als onderdeel van de aankoop van de eerste Hanzevast kantorenportefeuille. Bij de verwerving van het kantoor, waarbij Equity Estate optrad als adviseur van HighBrook Investors, was de huurovereenkomst met Roche bijna verstreken. 

HighBrook Investors is in deze transactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs en Equity Estate. Roche is geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Zuiver Almere verkoopt kantoor namens Union Street

Zuiver Almere verkoopt kantoor namens Union Street

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs heeft het kantoorgebouw gelegen aan de randstad 20 04 te Almere namens Union Street verkocht. Het kantoor van ca. 2.292 m2 zal worden getransfomeerd naar woningen.

Jorritsma Bouw en Reports naar Green Capitol Towers

Jorritsma Bouw en Reports naar Green Capitol Towers

Kantoorgebouw Green Capitol Towers verwelkomt Jorritsma Bouw en Reports. Beide partijen hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor respectievelijk ca. 642 m² en ca. 557 m².

Het karakteristieke kantorencomplex Green Capitol Towers heeft een oppervlakte van ca. 22.216 m² v.v.o. en bestaat uit drie cq. vijf bouwlagen. Green Capitol Towers is gelegen op een perfecte  zichtlocatie, evenwijdig aan de Rijksweg A6.  De gemetselde gevel verbindt de vijf met koper beklede wigvormige rondingen. Green Capitol Towers kenmerkt zich door de krachtige uitstraling en vormt de entree van Almere vanuit de Randstad. De gemetselde balk die de rondingen verbindt is één laag opgetild waardoor een doorzicht onder het gebouw ontstaat. In Green Capitol Towers zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals een aansprekend bedrijfrestaurant, koffiecorner en auditorium voor 120 personen. Uniek voor Green Capitol Towers is ook de grote parkeercapaciteit met maar liefst 723 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De gebouwen van Green Capitol Towers aan de Transistorstraat 7 zijn allen voorzien van een glasvezelaansluiting van UNET. Dat betekent altijd een stabiele, maar vooral ook razendsnelle internetverbinding met dezelfde up- als downloadsnelheid. Een must voor ieder bedrijf tegenwoordig, maar nog lang niet overal in Nederland beschikbaar in bedrijfspanden. De Green Capitol Towers kan wél voldoen aan al uw connectiviteitsbehoeften! Er is zelfs een volledig ISO-gecertificeerd datacenter aanwezig in de middelste toren, u behoefte heeft aan co-locatie of een connectie met het datacenternetwerk van UNET.

 

Zuiver Almere begeleidt bij aankoop Zoetelaarspassage

Zuiver Almere begeleidt bij aankoop Zoetelaarspassage

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleidt R.I. de Vries & Partners (RIVP) bij de aankoop van ca. 10.000 m² kantoorruimte aan de Zoetelaarpassage. R.I. de Vries & Partners (RIVP) heeft in samenwerking met Zegers Bouw de Zoetelaarpassage aangekocht van Unibail-Rodamco. Het kantoor zal worden getransformeerd naar ca. 100 wooneenheden. De appartementen worden turnkey opgeleverd aan De Alliantie.

De nieuwe appartementen komen op een prachtige locatie, in het stadshart van Almere, nabij alle centrum voorzieningen. Er wordt door de aankoop ca. 10.000 m² leegstaande kantoorruimte aan de markt onttrokken en er wordt nieuwe woonruimte gecreëerd voor starters op de woningmarkt. Juist voor deze groep is de woningnood in Almere hoog en zijn de mogelijkheden beperkt. De Alliantie wil graag gebouwen een tweede leven geven en de beschikbaarheid van betaalbare woonruimte vergroten.

Ook Unibail-Rodamco is, als voormalig eigenaar van deze kantoren, blij met de transformatie van de kantoorverdiepingen boven haar winkels. In 2015 heeft winkelstrip De Zoetelaarpassage, waarin landelijk opererende winkelformules zoals Lidl en Tanger, maar ook lokale winkeliers met voornamelijk speciaalzaken zijn gevestigd, al een facelift ondergaan. De nieuwe bewoners boven de winkels zullen voor meer levendigheid zorgen.

Realfort, asset manager van de Zoetelaarpassage, heeft Unibail-Rodamco begeleid bij de verkoop. De appartementen worden naar verwachting eind 2017 opgeleverd aan de Alliantie.

De gemeente Almere juicht dit soort transformaties toe, omdat hiermee het stadshart levendiger wordt en omdat starters op de woningmarkt hiermee nieuwe kansen krijgen. Het door de gemeente Almere aangestelde “aanjaagteam transformatie” is bereid mee te helpen aan een voorspoedig transformatietraject van de kantoren.

Cleerdin & Hamer Advocaten huren in de Rabotoren

Cleerdin & Hamer Advocaten huren in de Rabotoren

Cleerdin & Hamer advocaten hebben ca. 270 m² kantoorruimte gehuurd in de Rabotoren. De ruimte is gelegen op de 7de verdieping. Cleerdin & Hamer was reeds in het centrum van Almere gevestigt. Naast Cleerdin & Hamer en de Rabobank zijn o.a. Witchworld en Samlerhuset in de Rabotoren gevestigd.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs initieerde en begeleidde deze transactie namens de eigenaar, Rabobank Almere.

Alturna Networks breidt uit in Almere

Alturna Networks breidt uit in Almere

Alturna heeft hiervoor ca. 1.200 m² kantoorruimte gehuurd, op zichtlocatie aan de Rijksweg A6, aan de Veluwezoom 15. Alturna Networks, opgericht in 2006, is leverancier van o.a. tweedehands Cisco, Juniper en Brocade apparatuur. Alturna heeft een team van professionals met jarenlange ervaring op het gebied van technische engineering, warehouse management, marketing en internationale verkoop van netwerkapparatuur. De apparatuur worden getest in eigen testlab’s in Almere. Alturna Networks biedt haar klanten een levenslange garantie, op al haar producten. De langste garantie in de branche!

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleidde namens de eigenaar, Neddex Vastgoed.

Universal Science koopt de Grindzuigerstraat 9 te Almere

Universal Science koopt de Grindzuigerstraat 9 te Almere

Universal Science heeft voor eigen gebruik de Grindzuigerstraat 9 te Almere aangekocht. Het gebouw heeft een totaaloppervlakte van ca. 3.183 m², bestaande uit ca. 1.956 m² bedrijfshal en ca. 1.227 m² kantoorruimte. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad bij deze transactie op als adviseur van de koper. 

Blue Line Accountants koop eerste kantoorvilla van My Business Villa

Blue Line Accountants koop eerste kantoorvilla van My Business Villa

Blue Line Accountants heeft de eerste kantoorvilla van de nieuwbouwontwikkeling My Bussines Villa gekocht. De bouw is reeds reeds gestart. De kantoorvilla heeft een oppervlakte van ca. 243 m². De bouw is gestart in april 2016 en de oplevering zal naar verwachting medio 2016 plaatsvinden. Er zijn nog 5 kavels beschikbaar voor de ontwikkeling van een eigen Bussines Villa's.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs initieerde en begeleidde deze transactie namens de ontwikkeling R.I. de Vries Projectontwikkeling.

Countus verlengt huurovereenkomst in De Haaghe

Countus verlengt huurovereenkomst in De Haaghe

Countus heeft zijn aflopende huurovereenkomst langjarig verlengd in kantoorgebouw 'De Haaghe'. De Haaghe is een zeer kenmerkende kantoorpand en vormt het aangezicht van bedrijventerrein Gooise Kant. Een uiterst representatief vrijstaand kantoorgebouw van in totaal ca.
7.675 m² verdeeld over 4 bouwlagen. Het unieke ruime atrium geeft het kantoorgebouw een zakelijk en open gevoel. 'De Haaghe' beschikt over een energielabel A. Zuiver Almere trad op namens de eigenaar van het gebouw.

 

Giga Print huurt de Xenonstraat 1

Giga Print huurt de Xenonstraat 1

Giga Print heeft de Xenonstraat 1 te Almere gehuurd 

Giga Print heeft een langlopende huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand van circa 2.100 m² gelegen aan de Xenonstraat 1 te Almere. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad op namens de de vertrekkend huurder alsmede de eigenaar van het gebouw.

Stena Realty verhuurd aan GGZ Max Ernst

Stena Realty verhuurd aan GGZ Max Ernst

Stena Realty heeft ca. 585 m² kantoorruimte in Almere verhuurd aan GGZ Max Ernst. GGZ Max Ernst heeft  een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorpand gelegen aan de Rooseveltweg 11 te Almere. Het kantoorpand is direct achter het Station Almere Centrum gelegen en beschikt over een energielabel A. In het kantoorgebouw is nog ca. 1.736 m² beschikbaar voor de verhuur.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs initieerde en begeleidde deze transactie namens de eigenaar, Stena Realty.

Beemsterweg 5 verkocht

Beemsterweg 5 verkocht

KSS&Noord Dienstverlening B.V. heeft de Beemsterweg 5 te Almere aangekocht ten behoeve van haar eigen werkzaamheden, een dienstverleningsbedrijf dat alle klussen aan kan. Van verhuizing tot roltrapreiniging, van onderhoudscontracten tot anti-graffiti behandelingen. De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte van ca. 3.383 m² en is gelegen op een kavel van ca. 5.439 m². Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad op namens verkoper. 

Unet huurt in Green Capitol Towers

Unet huurt in Green Capitol Towers

UNET B.V. huurt ca. 2.354 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Green Capitol Towers in Almere

UNET heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.354 m² kantoorruimte met 30 parkeerplaatsen in het kantorencomplex Green Capitol Towers (greencapitoltowers.nl) in Almere. Kantorencomplex Green Capitol Towers heeft een oppervlakte van ca. 22.216 m² en is gelegen aan de Transistorstraat 7 op zichtlocatie vanaf de Rijksweg A6. Het beschikt over centrale voorzieningen zoals vergaderfaciliteiten, dubbele glasvezelverbindingen en een professioneel bedrijfsrestaurant alsmede een parkeernorm van 1:30.  

UNET maakt onderdeel uit van de Eurofiber Group. UNET heeft de beschikking over het Eurofiber glasvezelnetwerk, dat 18.000 kilometer omspant. UNET heeft de 68 belangrijkste datacenters in Nederland ondergebracht in een uniek datacenternetwerk en een eigen datacenter in Almere. Daarom is UNET in staat overal in Nederland diensten over het glasvezelnetwerk te bieden. Als leverancier van informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen, is UNET hét alternatief voor traditionele telecomaanbieders. 

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad op namens de eigenaar gedurende het verhuurproces.

Stena Realty verhuurd aan Snelvertaler in Almere

Stena Realty verhuurd aan Snelvertaler in Almere

Stena Realty heeft ca. 623 m² kantoorruimte in Almere verhuurd aan Snelvertaler. In verband met meer ruimtebehoefte verhuisd snelvertaler zijn hoofdkantoor binnen de stadsgrenzen van Almere. Snelvertaler heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorpand gelegen aan de Rooseveltweg 11 te Almere. Het kantoorpand is direct achter het Station Almere Centrum gelegen en beschikt over een energielabel A. In het kantoorgebouw is nog ca. 2.321 m² beschikbaar voor de verhuur. Vertaalbureau Snelvertaler.nl is een van de 15 grootste vertaalbureaus van West-Europa en beschikt over meer dan 4.000 vertalers. Naast de hoofdvestiging in Almere heeft Snelvertaler in Nederland vestigingen in Amsterdam (Centrum), Amsterdam (Zuid), Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs initieerde en begeleidde deze transactie namens de eigenaar, Stena Realty.

Almeerse Scholen Groep kiest voor nieuwe locatie in Almere

Almeerse Scholen Groep kiest voor nieuwe locatie in Almere

De Almeerse Scholen Groep (ASG) heeft het kantoorgebouw aan de Randstad 20-31 in Almere gehuurd. Het gebouw beschikt over circa 1.833 m² kantoorruimte en 16 parkeerplaatsen.

ASG is met vijftig basisscholen en acht scholen voor voortgezet onderwijs de grootste onderwijsbestuurder in Almere en de grootste werkgever van Flevoland.

SPF Beheer heeft de kantoorruimte namens Spoorwegpensioenfonds verhuurd en gaat het gebouw voor ASG renoveren en verduurzamen.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad op namens SPF Beheer.

Vereniging Bodyfashion Center vestigt zich in Cube Centre

Vereniging Bodyfashion Center vestigt zich in Cube Centre

Het Cube Centre, het vierkante gebouw van het modecentrum langs de A6 bij de Veluwedreef, heeft een nieuwe huurder. Per 1 januari 2015 komt de Vereniging Bodyfashion naar het gebouw. Het Bodyfashion Center is hét centrale inkoop-, oriëntatie- en handelscentrum voor lingerie, foundation, ondermode, nachtmode, homewear, bad- en strandmode evenals beenmode.

Met de komst is de verwachting dat het Cube Centre met zestig nieuwe huurders contracten gaat afsluiten met een minimale afname van ca. 2.500 m². Bodyfashion en de aangesloten bedrijven zitten nu nog in Amersfoort. Daar zat Bodyfashion Center met de huurders sinds 2006.

De transactie tussen Bodyfashion en Boom & Slettenhaar is geïniteerd en begeleid door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Kobelco Construction Machinery Europe vestigt zich in Almere

Kobelco Construction Machinery Europe vestigt zich in Almere

Kobelco Construction Machinery Europe bv (KCME) kiest Almere als locatie voor haar hoofdkantoor voor Europa, Rusland, Midden-Oosten en Afrika. Hiervoor is een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfsgebouw aan de Veluwezoom 15 in Almere, een zichtlocatie aan de A6. Het betreft circa 4.100 m² bedrijfsruimte en circa 1.300 m² kantoorruimte.

KCME maakt onderdeel uit van het internationale Kobelco Construction Machinery Co.,Ltd..

De organisatie is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van rupsgraafmachines. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor gaat KCME haar dealernetwerk opbouwen en onderhouden, technische ondersteuning bieden aan haar dealers, en vanuit het partsdepot de gehele regio voorzien van onderdelen. Het gaat hierbij om onderdelen van groot tot klein, zoals cylinders, kettingen voor onderwagens, kabines, motoren, maar ook o-ringen, slangen, leidingen, oliën en glas.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleidde Kobelco Construction Machinery Europe bij het gehele huisvestingsproces.

In het naastgelegen kantoorgebouw is nog circa 4.000 m² hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar.

Proactive Contact Support breidt uit in Almere

Proactive Contact Support breidt uit in Almere

“Proactive Contact Support B.V. (PCS) heeft ten behoeve van haar expansie een huurovereenkomst getekend voor het solitaire kantoorpand gelegen aan de Louis Armstrongweg 20-24 te Almere. Het kantoorpand heeft een totaal oppervlakte van ca. 1.508 m² en is gelegen op loopafstand van Station Muziekwijk.

PCS werkt met hart en ziel aan bewezen succesvolle campagnes waarin de focus ligt op één-op-één klantcontact. Dat doen zij al jaren, voor grote opdrachtgevers in de B2C- en B2B-markt. De dienstverlening is breed: strategisch advies in de concept-fase, de campagne technisch optimaal inrichten, prospects benaderen, resultaten analyseren, de campagne zo nodig bijsturen, sales van hoge kwaliteit realiseren. Een niet onbelangrijk deel van de activiteiten bestaat uit telefonisch klantcontact voor sales (outbound) en service (inbound). Voor opdrachtgevers als KPN biedt PCS complete Business Process Outsourcing-oplossingen aan, waarin alle outbound-, inbound- èn back office-activiteiten geïntegreerd zijn.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleidde de eigenaar, een Maatschap, bij het gehele verhuurtraject.

Modemerk Camp David naar Hoog Catharijne

Modemerk Camp David naar Hoog Catharijne

Corio meldt met trots op de komst van het modemerk Camp David dat zijn eerste Nederlandse brandstore in Hoog Catharijne vestigt. Eind september opent Camp David zijn deuren in de voormalige winkelruimte van Free Record Shop in Hoog Catharijne. Camp David is een van oorsprong Duitse lifestyle brand met een nautische uitstraling. De winkel wordt 119 m2 groot en past in het nieuwe Hoog Catharijne dat ook meer internationale merken wil aanbieden.

De overeenkomst is door Corio in eigen beheer gerealiseerd. Camp David werd bijgestaan door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs B. V. 

Mood en BIS verhuizen naar Almere

Mood en BIS verhuizen naar Almere

Mood Media uit Naarden en BIS uit Amsterdam voegen samen in Almere. Er is hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorpand gelegen aan de Transistorstraat 22 te Almere. Het solitaire kantoorpand heeft een oppervlakte van ca. 1.558 m² kantoorruimte en beschikt over 25 parkeerplaatsen. Mood en BIS zullen eind van 2013 het gehele pand in gebruik nemen.

BIS en Mood behoren tot één organisatie, maar worden apart gepositioneerd. Mood is wereldmarktleider in in-store belevingscreatie in de retail en hospitality branche met behulp van audio, video en geur. BIS is een sterke partij die audiovisuele & ICT systemen in bijna alle sectoren integreert.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs initieerde en begeleidde deze transactie namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Almere verwelkomt A-ware Food Group

Almere verwelkomt A-ware Food Group

De gemeente Almere verwelkomt het familiebedrijf A-ware Food Group. De Nederlandse dienstverlener in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaas en andere foodproducten opent medio 2013 een vestiging in Almere.

In deze vestiging brengt A-ware Food Group haar dienstenverlening samen onder één dak.Het pand biedt onderdak aan een kaaspakhuis, verpakkingslijnen en opslag voor verpakte kaas. Ook wordt op het terrein een nieuw hoofdkantoor gebouwd waar ondersteunende diensten zoals financiën en planning worden gecentraliseerd. A-ware Food Group heeft gekozen voor de gemeente Almere vanwege haar centrale ligging in het centrum van logistiek Nederland en de beschikbare grond.

A-ware Food Group is al decennia lang actief in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaasproducten. Dit familiebedrijf is de afgelopen jaren, mede door overnames, gegroeid. In het pand op bedrijventerrein Stichtse kant kan A-ware Food Group onder één dak kaas rijpen, verpakken en distribueren. Logistiek is een speerpuntcluster van de gemeente Almere en zij hebben actief meegedacht over de meest passende huisvestingsoplossing voor A-ware Food Group. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleidde de gemeente Almere in dit traject.

Burgemeester Annemarie Jorritsma is blij met de keuze van A-ware Food Group voor Almere. ‘De gemeente Almere biedt met Stichtse kant logistieke bedrijven een passend huisvestingsproduct.  In het geval van A-ware Food Group is gekozen voor een combinatie van een bestaand pand met nieuwbouw op het naastgelegen kavel. Daarbij leidt  de komst van A-ware Food Group  tot extra werkgelegenheid.’

‘In ons bedrijf staat maatwerkdienstverlening aan onze klanten voorop. In het pand in Almere kunnen we diverse activiteiten combineren waardoor wij de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten kunnen optimaliseren’. Aldus Jan Anker CEO van A-ware Food Group. ‘De samenwerking met de gemeente Almere verloopt soepel. We kunnen snel schakelen en wij  vertrouwen er op dat wij medio 2013 onze vestiging in Almere kunnen openen.’

De opening van een vestiging in Almere betekent dat A-ware Food Group haar rijpings- en verpakkingsactiviteiten geleidelijk van de vestigingen in  Zeewolde, Tilburg en Rijen naar Almere verhuist. Ook  verhuizen ondersteunende diensten zoals planning en financiën vanuit Zeewolde en Lopik naar het nieuwe hoofdkantoor in Almere. In nauw overleg met de Gemeenschappelijke Ondernemingsraad biedt A-ware Food Group alle betrokken medewerkers een passende functie op de nieuwe vestiging in Almere.  

Nieuwe huurders voor t Circus in Almere. Corio verwelkomt Kidseiland in t Circus Almere

Nieuwe huurders voor t Circus in Almere. Corio verwelkomt Kidseiland in t Circus Almere

Corio heeft met twee nieuwe partijen overeenstemming bereikt over vestigingen in ‘t Circus in Almere. ’t Circus is gelegen in de binnenstad van Almere en is versterkt met de komst van de Christelijke Agrarische Hogeschool Vilentum (CAHV). Daarnaast zal later dit jaar ook indoor kinderspeelparadijs Kidseiland open gaan.

CAHV huurt een ruimte van 1.865 m² en 1.000 m² daktuin op de tweede verdieping. Kidseiland huurt in totaal circa 1.660 m², verdeeld over een entree op de begane grond aan de Schutterstraat en de eerste verdieping.

De nieuwe toevoegingen aan het centrumgebied van Almere passen perfect binnen de Favourite Meeting Place strategie van Corio, ze geven het gebied een nieuwe impuls door de toevoeging van nieuwe functies en het aantrekken van nieuwe doelgroepen.

Alle transacties zijn door Corio in eigen beheer uitgevoerd. Voor de verhuur aan CAHV werkte Corio daarbij samen met Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Corio verhuurt winkelruimte in stadscentrum Almere aan Amazing Oriental

Corio verhuurt winkelruimte in stadscentrum Almere aan Amazing Oriental

Amazing Oriental opent medio oktober haar deuren in het stadscentrum van Almere. Corio verhuurt vanaf 15 augustus 2013 een ruime winkelruimte aan de Metropolestraat 64 aan deze Aziatische toko. De ruimte is ruim 1400 m² groot.

Amazing Oriental is opgericht in 1986 en startte haar eerste vestiging in Amsterdam. Deze winkel in Almere wordt alweer haar negentiende filiaal.

Corio heeft de verhuur in eigen beheer geregeld, in samenwerking met Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Present Time huurt kantoor in Almere

Present Time huurt kantoor in Almere

Present Time vestigt haar hoofdkantoor aan de Transistorstraat 24 te Almere. Het nieuwe hoofdkantoor heeft een oppervlakte van circa 1261 m2 kantoorruimte en beschikt over 21
parkeerplaatsen. De huurovereenkomst is aangegaan voor een periode van 10 jaar.

Present Time was reeds in Almere gevestigd aan de Veluwezoom en maakt nu een
overstap naar het bedrijventerrein Gooisekant. Present Time is een
merkenfabriek en is gespecialiseerd in de groothandel van geschenken en
woondecoratieartikelen. Present Time is de moedermaatschappij van de volgende
merken: pt, Bud, Silly, Wanted, Brink, Karlsson, JIP en Leitmotiv.

Present Time heeft circa 86 medewerkers en is actief in meer dan 70 landen over
de hele wereld. In Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, USA en
Scandinavië heeft Present Time haar eigen verkoopkantoren.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad op namens de eigenaar, Stichting Achmea
Dutch Office Fund.